Stories/Food Service/pesto-basilikum.jpg

Náš boj proti plýtvání potravinami

Společnost Hügli usiluje o minimalizaci plýtvání potravinami. Díky přísnému plánování požadavků a inovativním koncepcím jsme schopni odpovědně nakládat se surovinami.


Přísné plánování poptávky ve společnosti Hügli

Poptávka po potravinách na celém světě neustále roste, a přesto se každý den vyhodí tuny potravin. V Evropské unii se ročně vyhodí přibližně 88 milionů tun, tedy 173 kg potravin na osobu. Abychom ve společnosti Hügli omezili plýtvání potravinami, uplatňujeme přísné plánování poptávky. Objednáváme pouze nezbytné množství a dbáme na to, aby naše suroviny a zboží v případě přebytku neskončily v koši.</p

Nové metody pěstování: Pro výrobu pestosu používáme v Hügli vertikálně pěstované rostliny bazalky, které naši partneři nemohou prodat do obchodu z důvodu krásy a které by jinak skončily v koši.

Koncepce proti plýtvání potravinami


Naše suroviny se zpracovávají ihned po sklizni a šetrně se suší. Tím se zachovávají, zatímco čerstvé ovoce a zelenina se mohou rychle zkazit. To nám také umožňuje nabízet celoroční sortiment, aniž bychom se museli spoléhat na to, že určité suroviny budeme shánět proti regionální sezónnosti. Společně s našimi odborníky na stravování vyvíjíme koncepty, které zamezují plýtvání potravinami v restauracích a jídelnách. Výrobky jsou dostatečně hygienicky chráněny a zůstávají déle čerstvé. 

To by vás také mohlo
zajímat.

Poznámky ke kvašení hořčice a moření

Poznámky ke kvašení hořčice a moření

Od klasického dijonského až po kreace typu "slanina se setkává s nakládanými papričkami jalapeños" - chutě se mění! Hořčice se vrací, zatímco fermentované a nakládané chutě dobývají chuťové buňky. Sladkokyselé tóny kimči, kysaného zelí nebo nakládané cibule spojují tradici s inovacemi a udávají nové trendy ve světě snacků. Objevte, jak tyto trendy mění chuť!
pokračovat ve čtení
Od učně po manažera klíčových zákazníků

Od učně po manažera klíčových zákazníků

Mnoho bývalých stážistů využilo příležitosti rozvíjet se ve společnosti Hügli. Maximilian Merkt je jedním z nich.
pokračovat ve čtení
Dobrodružný park Snack Seasonings

Dobrodružný park Snack Seasonings

Naše svačinové koření je jako dobrodružný park pro chuťové buňky! Nabízejí jedinečné chuťové zážitky od mravenčení "GingerBeer" přes pikantní "Hell Ride" až po sladké a slané "Churros". Objevte vzrušující kombinace, které promění každé sousto ve vzrušující dobrodružství - intenzivní chuť a čistá rozmanitost zaručeny!
pokračovat ve čtení