Stories/HR/shutterstock-1938603550.jpg

Od učně po manažera klíčových zákazníků

Mnoho bývalých stážistů využilo příležitosti rozvíjet se ve společnosti Hügli. Maximilian Merkt je jedním z nich.

Začínáte jako úředník v průmyslu

Maximilian Merkt, nyní manažer pro klíčové zákazníky v oddělení B2C, zahájil v roce 2010 své působení jako průmyslový úředník s doplňkovou kvalifikací v oblasti mezinárodního obchodního managementu ve společnosti Hügli. K vrcholům jeho zaškolování patřila zahraniční stáž a práce v oddělení Brand Solutions. To ho vedlo k touze pracovat v oddělení Brand Solutions i po skončení praxe.

"VV letech 2015-2019 jsem částečně dálkově studoval. Každému mohu doporučit, aby se po ukončení výcviku dále vzdělával, protože se nikdy nepřestanete učit."
Maximilian Merkt
Key Account Manager ve společnosti Hügli v Radolfzellu DE

Nyní pracuje jako manažer klíčových zákazníků

Po úspěšném absolvování školení a prokázání odhodlání byl přijat na pozici administrátora interního prodeje v oddělení, které si vybral. Maximilian využil příležitosti k dalšímu rozvoji, absolvoval částečný studijní program a v roce 2020 byl povýšen na pozici Key Account Manager. Těšíme se, kam ho jeho cesta ve společnosti Hügli zavede!

    To by vás také mohlo
    zajímat.

    Ochutnávkový box pro výrobce občerstvení

    Ochutnávkový box pro výrobce občerstvení

    Společnost Hügli Food Industry dodává výrobcům občerstvení dvakrát ročně exkluzivní ochutnávkové boxy. Ty obsahují inovativní dochucovadla a pochutiny, které vycházejí z aktuálních trendů a oslovují spotřebitele budoucnosti. Tyto boxy nabízejí výrobcům snacků nejen vzrušující příležitost k testování nových výrobků, ale také skutečnou konkurenční výhodu na neustále se vyvíjejícím trhu.
    pokračovat ve čtení
    Školení s příchutí

    Školení s příchutí

    Hledáte recept na start své kariéry? Náš film o stážistech ukazuje, jak rozmanitý je vzdělávací a profesní svět ve společnosti Hügli v Německu. Klikněte zde a dozvíte se více:
    pokračovat ve čtení
    Nedostatek pracovních sil v kuchyni

    Nedostatek pracovních sil v kuchyni

    Nové kořenící směsi World Cuisine od společnosti Hügli přinášejí na talíř vzdálené koření. S naprostou jistotou sklízejí úspěch a dávají volný průchod kreativitě šéfkuchařů.
    pokračovat ve čtení