Stories/Food Service/mousse.jpg

Značka Vogeley se rozhodla pro FAIRTRADE kakao a získala ocenění Catering Star Award

Společnost Vogeley mění své nejoblíbenější dezerty, čokoládovou pěnu a vanilkovou dezertní omáčku, na Fairtrade kakao a Fairtrade vanilku. Jako přední výrobce dezertů pro gastronomii tak společnost Vogeley zdůrazňuje svůj závazek k sociální odpovědnosti, udržitelnosti a spravedlivému obchodu. Společnost Vogeley nyní získala stříbro v soutěži Catering Star Award se svým dezertem Mousse au Chocolat a bronz s dezertem Mousse au Chocolat blanc.


Fair trade kakao a vanilka

Lahodné dezerty jsou nyní dvojnásobným potěšením: přírodní chuť díky bourbonské vanilce z Madagaskaru a čisté svědomí: Zemědělci dostávají spravedlivě zaplaceno a výrobci jsou podporováni sociálně, ekologicky i ekonomicky.

S férově obchodovaným kakaem a vanilkou společnost Vogeley aktivně pomáhá zlepšovat podmínky zemědělců a výrobců v pěstitelských oblastech. Dodržování mezinárodních standardů Fairtrade podporuje spravedlivější obchodní praktiky, například stabilní příjem pro zemědělce, a zlepšuje ochranu životního prostředí.

<p

Vogeley plánuje postupně zavést přechod na Fairtrade kakao a vanilku ve všech výrobcích Mousse au Chocolat. Začne s mousse au chocolat a následovat bude mousse au chocolat blanc.



Ve společnosti Vogeley pevně věříme, že společnosti mají povinnost přijímat udržitelná a etická rozhodnutí.
Sebastian Maiwald
Vedoucí marketingu ve společnosti Hügli Food Service a zodpovědný za značku Vogeley
Přechod na fair trade kakao a vanilku v našich čokoládových pěnách je důležitým krokem na naší cestě k větší udržitelnosti a sociální spravedlnosti. Jsme hrdí na to, že se můžeme podílet na zlepšování životních podmínek zemědělců a nabízet našim zákazníkům kvalitní dezerty.
Anke Müller
Produktový manažer společnosti Vogeley

Nejdůležitější dezerty - chutné, poctivé, spravedlivé a snadno připravitelné

Nová poctivá čokoládová pěna, vanilková omáčka s pravou a poctivou bourbonskou vanilkou z Madagaskaru, kterou lze připravit i vegansky, italská klasika panna cotta, bavorský krém bez palmového tuku a zelené dřevěné želé, které vyvolává vzpomínky na dětství: Vogeley nabízí výběr klasiky pro dokonalý dezertní zážitek. Nejdůležitější dezerty - chutné, poctivé, čestné a snadno připravitelné. Jednoduše si pochutnejte!


To by vás také mohlo
zajímat.

Poznámky ke kvašení hořčice a moření

Poznámky ke kvašení hořčice a moření

Od klasického dijonského až po kreace typu "slanina se setkává s nakládanými papričkami jalapeños" - chutě se mění! Hořčice se vrací, zatímco fermentované a nakládané chutě dobývají chuťové buňky. Sladkokyselé tóny kimči, kysaného zelí nebo nakládané cibule spojují tradici s inovacemi a udávají nové trendy ve světě snacků. Objevte, jak tyto trendy mění chuť!
pokračovat ve čtení
Žádný palmový olej

Žádný palmový olej

Značka Hügli NATUR COMPAGNIE používá místo palmového oleje organické bambucké máslo a slunečnicový olej. Používání organického bambuckého másla aktivně podporuje spravedlivé pracovní podmínky afrických žen.
pokračovat ve čtení
Titulní sponzor Young Chefs Unplugged

Titulní sponzor Young Chefs Unplugged

Akce Young Chefs Unplugged se v říjnu 2022 konala již počtvrté. Kuchařské asociace Rakouska, Švýcarska, Německa, Lucemburska a Jižního Tyrolska nabízejí mladým kuchařům vědomostní platformu s workshopy, prezentacemi a mnoha dalšími akcemi.
pokračovat ve čtení